Skip to content

alaffandi

Välkommen till Alaffandi en restaurang av bästa kvalitet

OM OSS

VARFÖR VÄLJA OSS

Bästa maten för dig och familjen
About us

Kvalitet är den viktigaste egenskapen som skiljer oss från andra restauranger

Vår restaurang är en av de mest kända snabbmatsrestaurangerna i Sverige. Vi erbjuder olika typer av snabbmat och dryck. Alla föremål är hygieniskt förberedda för att behålla sin kvalitet.

 
 
 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår restaurang erbjuder dig en fantastisk matupplevelse som inte bara kommer att fylla din mage utan också få dig att vilja komma tillbaka för mer.

Professionella kockar

0

Föremål Av Livsmedel

0

År av erfarenhet

0 +

Nöjda kunder

0

VÅRA KUNDER FEEDBACK

Bästa maten för dig och familjen
reviews

Vi upptäckte denna restaurang tack vare vänner Ingen falsk notering från början till slut Rätter lika bra som de är bra för ett mycket rimligt pris kvalitetsmässigt i en väldigt fin och originell inredning.Vi hade en fantastisk tid tillsammans Vi kommer definitivt tillbaka

Köket är alltid av mycket hög standard, alltid charmigt, och vi blir aldrig besvikna! Valet av modern inredning, mycket framgångsrik i denna genre, är bara önskan att urskilja skillnaden. Riktigt bra upplevelse plus snabb service mycket bra tider med familjen jag rekommenderar

Vårt tredje besök på denna underbara gourmetrestaurang. Kvaliteten på maten är exceptionell. Allt är på högsta nivå. En mycket trevlig stund i en vacker atmosfär med mycket vänlig service. Massor av vänlighet och professionalism från alaffndi-teamet. Tack till hela laget.

    Nyhetsbrev Prenumerera

    till våra kunder. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar. Vi är stolta över att vara vänliga och ge bästa möjliga kundservice. Maten på Al-Afandi tillagas från grunden med endast de färskaste råvarorna, som du kan njuta av i varje tugga. Kom och besök oss idag!

    © 2021 ALAFFANDI